BLOGGER TEMPLATES AND FACEBOOK 1CLICK

May 11, 2010

journey to 15..and my status will change soon..soooon occay

assalamekom..hello guys,hmmm..nak start camne eh entri kali ni..rase tak pandai nak taip gune kebod dah (pasal selalu tekan button enset)..waaah kan, tetibe pulak ni kenape??
aku tanak cite lebih pun tapi pada korang2 sume yg baca entri aku kali ni sama2lah kite semua berdoa ok, kesejahteraan itu agar ia menjadi milik kite bersama, aminnn..gitew kannn..korang nk pikir ape pikir je lah dulu..when time is almost there, i will make an announcement here ok..so sabar je lah..skrg ni korang guess2 lah ape yg cobe aku buat..hehe..actually aku pun rse cam tak caye..tp alhamdulillah lah if everything goin as we planned..insyaAllah i hope there must be better living in earth then..brrrppp..
lagi satu nak cite kat u guys ni, aku maybe keje kot start next week so..waarhhh, cam nak nanges lah nk kene say gudbye kat kwn2 kontan..u're super duper best la aku rase..even kejab je kite be together ramai2 tp aku kenang sampai bile2 kot..aku mmg da pikir byk kali and aku rase muktamad da kali ni..aku kene start keje la even bukan based yg aku impikan..if ade rezeki utk 2,3 years akan dtg ni insyaAllah aku try la catch up job ape yg diidamkan tu..kalo x aku stated je la pada possibility yg ade..
cukup la kan sampai sini..minggu ni more less cam humble sikit lah..mood turun naik..perasaan campo aduk..but i da penah facing this moment before kot, so i hope everything will be on track..kalo tersasar pun jgnlah jauh2..mintak2 lah camtu..i full stop cni lah k guys, sehingga bertemu lagi..bye, wassalam

3 insan tak terkata:

Anonymous said...

congrats weh...tunang la tu.. bgus2..

aimi-san said...

ko nak kawen ke abad?

Abbad Nawawi said...

hurm..aku pun blur2 lagi ni..tggu dah plan semua br aku leh bgtau..korang sume tekejut kot kalo tau..huhu