BLOGGER TEMPLATES AND FACEBOOK 1CLICK

May 25, 2010

dan waktu itu..

assalamekom anda2 semua..aku ade bende paling penting kot dlm idup aku nk announce kat korang2 sume kat sini..sorrylah kepada mane2 kaan, sahabat, rakan yg mungkin terasa aku x bercerite psal hal ni..actually semua mende ni mmg aku x jangka pun even planing..tup2 sampai seru kot..aku terus je plan segalanya..mana yg sempat aku capai..mane yg x mampu aku balancekan..lgipun mende ni semua aku handle x sampai sebulan pun..

ok lah, aku rase korang leh agak kot ape mende yg aku nk ckp kat sini..mende baik aku sampaikan je lah kat korang ok..kami pun mengharapkan yg simple and practic je..tak nak lah grand2 sgt..aku bgtau sume ni pun bile dah betul2 komfem..skrg ni almost komfem, so aku ni lah dia..korang tgk lah sendiri kat gambar yg aku upload kat bwh ni..aku nk ajak korang rmai2 dtg ganu ni..kire cam makan angin sambil2 makan nasi free..aku bimbang jugak sebab time aku nk wat majlis ni timing dia bukan cuti skolah..tapi kami nk cepat sebab nak amek berkat ramadhan plus da gatal sgt kot..

so called kawan2 yang pernah bersama aku, kenal ataupun x kenal semua je lah yg rase nk dtg..ini adalah untuk anda semua..semoga anda mendoakan kebahagiaan kami ok, aminnn..aku rase ade yg tekejut kot..tapiii, nilah jodoh..skali dia dtg aku nk elak da x dpt kot..nk tepis pun tak sanggup..degup laju2 kot jantung hati aku nk bgtau korang ni..lastly, terima kasih sebab jenguk taip taipan aku, korang lah org yg terawal tau kot..kat laman2 sosial lain aku belom bersedia nk announce lagi..lagipun aku quite bz ngan job baru skrg..nk bgtau kat colleague2 pun aku tatau lagi camne ni..harap2 dpt la cuti on dat day nanti..sides, yg aku takut byk persoalan akan timbul..so nanti tggulah aku placing gambar utk ditagg kt fesbuk tu k..aha lagi satu, drop by la komen korang ngan address rumah skali k..aku leh je poskan kad kalo korang nak..kalo ade soalan yg lain2..aku xleh nk jawab semua kot..soalan terkumpul je aku akan jawab ok..hihihi..tekejut kot..omg, wassalam..



4 insan tak terkata:

aimi-san said...

wah..... finlly! thniah!!
asal x wat time break sem??
dah stat kuliah tu.. ish

Abbad Nawawi said...

tu ah aimi..nk wat awal sgt x sempat nk prepare..kalo pospon kang puasa lak..nk kene tggu raya lagi..so timing tu kire the best 4 us lah..try la dtg beramai2 k..hehe

azalia rahman said...

tahniahhhh! :)
baca blog baru tau story :D
Semoga berkekalan hendaknya. Sorry, tak dapat datang. Sebab ngam2 last day LI tu..tapi doa tetap sampai, insyaallah. :)
all the best ya abbad.

Abbad Nawawi said...

thanks..